Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кам’янському відкрили реконструйований лівобережний парк і новий сквер (фото)

У Кам’янському відкрили реконструйований лівобережний парк і новий сквер (фото)
20 Вер 2021 16:40 | Обласні новини

У Кам’янському, що на Дніпропетровщині, після реконструкції відкрили лівобережний парк і новозбудований сквер по вулиці Ухтомського на Соцмісті.

Після оновлення територія лівобережного парку збільшилася в три рази. Встановлено нові лавки та урни, сучасні атракціони, канатне містечко, майданчики для гри в хокей на роликах, скейт-парк, вуличні тренажери, збудовано оглядовий майданчик, фонтан, змонтовано нове зовнішнє освітлення, алеї парку вкладені тротуарною плиткою, проведено масштабне озеленення та багато іншого. Вперше за весь час роботи парк суттєво змінився на краще, і тепер буде радувати відвідувачів новим оснащенням, доглянутим і сучасним видом.

Відкриття скверу по вулиці Ухтомського стало справжньою подією для жителів Соцміста. Сотні городян — дітей і дорослих — прийшли подякувати меру за роботу. На території нової зони відпочинку поклали плитку, встановили лавки, урни, зовнішнє освітлення, дитячі ігрові майданчики, фонтани, висадили молоді ялинки і липи, провели асфальтування прилеглих до скверу доріг.

Оставить комментарий

avatar
250