Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відбувся масштабний зліт байкерів (фото)

На Дніпропетровщині відбувся масштабний зліт байкерів (фото)
13 Вер 2021 13:40 | Обласні новини

У Кривому Розі зліт, присвячений пам’яті Костянтина Павлова, зібрав не тільки байкерів Кривбасу, яких представляв клуб «Black Ravens», а й сотню учасників із Дніпра, Одеси, Кропивницького, Києва, Нікополя та інших міст України. Колона проїхала головними вулицями Кривого Рогу, повідомляє ТРК «Рудана».

Масовий інтерес містян до яскравого байк-шоу вчергове довів: авто- і мотоспорт у Кривбасі продовжують розвиватися і об’єднувати навколо себе людей.

Криворіжці активно цікавилися байками — від раритетних «дідів» до сучасних гоночних мотоциклів. Погляди привертали і представлені на площі біля цирку машини-ветерани, і авто рідкісних марок.

«Для мене мотоцикл — це вітер, свобода. Це не порівняти з автомобілем. Я виїжджаю на мотоциклі рідко, просто щоб відпочити і отримати задоволення. Нікуди не поспішаю, ніколи не жену. Сьогодні ми всі зібралися, щоб вшанувати пам’ять нашого друга, мера Костянтина Павлова. Він завжди підтримував технічні види спорту, сам любив драйв. Ми зібралися показати, що ми — велика команда, яка продовжить справу Костянтина Павлова», – сказав радник міського голови Андрій Гальченко.

Оставить комментарий

avatar
250