Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі вручили муніципальні стипендії кращим спортсменам міста

У Кривому Розі вручили муніципальні стипендії кращим спортсменам міста
10 Вер 2021 11:40 | Обласні новини

У Кривому Розі, разом із розвитком спортивної інфраструктури міста, що ведеться в рамках Об’єднаної програми Костянтина Павлова і Юрія Вілкула, спортсмени отримують персональну підтримку. Всього, за 5 років такі стипендії отримали 418 криворізьких спортсменів та тренерів на загальну суму 4,5 млн грн.

Напередодні Дня фізичної культури та спорту в.о. міського голови Юрій Вілкул зустрівся зі спортсменами, тренерами, фізкультурним активом та ветеранами спорту. Традиційно, до свята, криворіжці, які досягли високих результатів на європейських і всеукраїнських змаганнях отримують від міста нагороди, муніципальні стипендії й подарунки.

У цьому спортивному році муніципальними стипендіями відзначений 41 стипендіат. Гордість Кривого Рогу — учасник 32-х літніх Олімпійських ігор в Токіо, Денис Кесіль. Він — майстер спорту України міжнародного класу з плавання. Юрій Вілкул вручив Денису сертифікат на 150 тисяч гривень.

«Я представляв рідне місто на Олімпійських іграх, які проходили в Токіо. Було дуже важко, і я вдячний своєму тренеру за наставництво та дякую владі міста за підтримку, яка нас спонукає рухатись вперед до нових спортивних звершень та перемог. Мені приємно отримати винагороду за свою працю і я впевнений, що підтримка спорту — це запорука здорового майбутнього нашого міста. Обіцяю улюбленому Кривому Рогу на цьому не зупинятися. Буду прагнути до нових висот, щоб взяти золото на наступній олімпіаді», — поділився своїми враженнями та емоціями Денис Кесіль.

Оставить комментарий

avatar
250