Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В одному з міст Дніпропетровщини з’явилася яскрава інсталяція (фото)

В одному з міст Дніпропетровщини з’явилася яскрава інсталяція (фото)
7 Вер 2021 11:40 | Обласні новини

У Покрові, що на Дніпропетровщині, у сквері біля центральної площі Сірка з’явилася інсталяція з парасольками, а світлини з міста облетіли чи не всю Україну. Новий арт-об’єкт встановили у зоні відпочинку. Він наповнив яскравими фарбами улюблене місце покровчан.

Кілька десятків яскравих парасольок ніби завмерли у повітрі, здається, піднімеш руку і торкнешся цього дива. Вже з перших хвилин алея завоювала серця містян, сотні світлин, захоплених відгуків з’явилися у соцмережах, не обійшли увагою цю подію навіть регіональні та обласні видання. Покров поповнив лави українських та європейських міст, де вулицю прикрасили саме так, створивши неповторний пейзаж та відмінну фотозону.

Але на цьому перетворення не завершаться. На наступний рік парасолькову алею продовжать далі. Влітку, восени та навесні вона радуватиме яскравими фарбами повітряних парасоль. А взимку «вбиратиметься» у нові декорні елементи – різдвяно-новорічні.

Ще одне місце вже має свій неповторний образ. Воно прекрасне і за сонячних променів та ясного неба, і за дощової погоди, коли на яскравих парасольках грають небесні краплі.

Оставить комментарий

avatar
250