Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У магазинах Дніпропетровської області може продаватися небезпечний сир

У магазинах Дніпропетровської області може продаватися небезпечний сир
26 Сер 2021 12:40 | Обласні новини

На прилавки магазинів Дніпропетровської області потрапив небезпечний сир, вироблений у Польщі. У продукті виявили харчову добавку – E410 (камедь ріжкового дерева). В основному вона застосовується в якості емульгатора або стабілізатора, але в Україні вона несанкціонована. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

Інформаційне повідомлення надійшло від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Отримане по системі швидкого оповіщення, щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) стосовно виявлення несанкціонованої речовини добавки-стабілізатора в м’якому сирі з Туреччини, що експортувався з Польщі (виробник: BEL POLSKA Sp. z.o.o., Poland) до України (отримувач: ТОВ «Укрлогістика», вул. В’ячеслава Чорновола, 46А, м. Вишневе, Київська область, 08133).

Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області попереджає щодо можливості обігу та реалізації вищезазначеної продукції на території області.

Оставить комментарий

avatar
250