Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У найстарішій школі Апостолівської громади триває масштабна реконструкція – Валентин Резніченко

У найстарішій школі Апостолівської громади триває масштабна реконструкція – Валентин Резніченко
11 Чер 2019 10:40 | Обласні новини

Перший за часи існування капітальний ремонт «переживає» Апостолівська школа №3. Оновлення – одночасно в трьох корпусах закладу. Два з них – уже з новою покрівлею. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Більшу частину свого часу діти проводять у школі. Тому, там мають бути всі умови для всебічного розвитку: цікавий дизайн, комфортні кабінети, сучасні технології. Навчальні заклади за такими вимогами створюємо на Дніпропетровщині. Наприклад, оновлюємо школу №3 у місті Апостолове», – розповів голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

В Апостолівській школі №3 – три корпуси різного віку. Найстарішому – понад 90 років. Два інші – 1972 та 1994 років. Ремонту жодна з будівель не знала ніколи.

 «Ми вже дуже давно чекали на реконструкцію і раді, що нарешті дочекалися. Хочемо бачити школу новою, гарною та теплою. Щоб і дітям було комфортно навчатися, і вчителям хотілося ще сумлінніше працювати», – висловилася заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Ясковець.

Оставить комментарий

avatar
250