Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Після реконструкції центральна площа у Криничках перетворилася на улюблене місце відпочинку місцевих – Валентин Резніченко

Після реконструкції центральна площа у Криничках перетворилася на улюблене місце відпочинку місцевих – Валентин Резніченко
11 Чер 2019 09:30 | Обласні новини

На осучасненій центральній площі у Криничках навіть у спеку – аншлаг. У будь-який час тут збираються мешканці різного віку – і малеча, і дорослі, і пенсіонери.  Полежати на траві, покататися на велику чи скейті, освіжитися біля фонтану  або просто посидіти на зручних лавах. Комфортне місце відпочинку місцеві отримали в результаті реконструкції площі, яку зробила Дніпропетровська облдержадміністрація. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

 «Сучасні місця відпочинку облаштовуємо для мешканців різних населених пунктів області. Реконструювали парки в Покрові, Марганці та Кам’янському, центральні площі у Новомосковську та Криничках, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Тішать і радісні посмішки на дитячих обличчях, і слова вдячності від людей похилого віку. Адже раніше зони відпочинку були занедбані, їх ніхто не оновлював десятиліттями. Натомість тепер мешканці мають комфортні парки та площі».

 Мешканці Криничок давно чекали на оновлення центральної площі. Мріяли і про рівне покриття замість порепаного асфальту, і про зручні лави з тіньовими навісами, і про прохолоду у спеку.

Оставить комментарий

avatar
250