Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині вандали понівечили ще два пам’ятники (фото)

На Дніпропетровщині вандали понівечили ще два пам’ятники (фото)
4 Сер 2021 11:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині у Кривому Розі невідомі пошкодили два пам’ятники у меморіальному комплексі на проспекті Миру, що неподалік Металургійної райради.

На пам’ятнику ліквідаторам Чорнобильської катастрофи пошкоджена меморіальна табличка, а у пам’ятника героям Іловайська тепер не вистачає гільз, куди люди ставили квіти, повідомляє ТРК «Рудана».

«На пам’ятнику чорнобильцям розбили напис пам’яті, а з пам’ятника на честь загиблих в Іловайську вкрали три латунні гільзи. Це дуже прикра подія для нашого міста, адже це пам’ять не тільки мешканців Кривого Рогу, а й усієї України», — підкреслив Едуард Данильченко, заступник голови Металургійної районної у місті раді з питань роботи виконавчих органів.

Він також звернувся до криворіжців, які могли стати свідками цієї прикрої пригоди, з проханням повідомити, хто це зробив.

«Такого не повинно відбуватись у нашому місті, в нашій країні. Будемо відновлювати, але прикро, що за кошти наших же мешканців, які сплачують податки. Ці гроші можна було направити на інші потреби, проте «дякуючи» таким діячам, доведеться відновлювати пам’ятники», — сказав Едуард Данильченко.

Оставить комментарий

avatar
250