Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про модернізацію шкіл, відкриття «активних парків» та вакцинацію: публічний звіт ДніпроОДА

Про модернізацію шкіл, відкриття «активних парків» та вакцинацію: публічний звіт ДніпроОДА
26 Лип 2021 14:40 | Обласні новини

У Дніпрі оновили гімназію №33, у Кривому Розі – відкрили «активний парк». А для всіх повнолітніх мешканців регіону стала доступною вакцинація від COVID-19. Про це під час публічного звіту облдержадміністрації розповіла заступниця очільника області Ольга Горб.

«За програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» оновлюємо навчальні заклади. Завершили реконструкцію гімназії №33 у Дніпрі.  Тепер і ззовні, і всередині школа має сучасний вигляд. Завершуємо встановлювати нові меблі та мультимедійне обладнання», – розповіла Ольга Горб.

Ремонти тривають в Апостолівській, Лихівській, Петропавлівській, Сурсько-Литовській школах, Дніпровській – №104, додала вона.

«В Україні втілюють урядову ініціативу – для педагогів закуповують ноутбуки. З ними вчителям буде зручніше організувати дистанційне навчання. Гаджети допоможуть більш творчо проводити і звичайні уроки в класі», – сказала Ольга Горб.

Для вчителів Дніпропетровщини придбають майже 5,3 тис ноутбуків. На це держава виділила 80 млн грн. Ще 25 млн грн мають додати громади.

Оставить комментарий

avatar
250