Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрито підпільний цех з переробки металобрухту (фото)

На Дніпропетровщині викрито підпільний цех з переробки металобрухту (фото)
15 Лип 2021 15:40 | Обласні новини

У Кривому Розі група осіб незаконно переробляла брухт кольорових металів у печах кустарного виробництва без дотримання вимог чинного законодавства, внаслідок чого в атмосферне повітря надходили викиди забруднюючих речовин та продуктів горіння паливно-мастильних матеріалів. Крім того, відходи виробництва скидалися у ґрунт, чим допущено забруднення земельної ділянки.

В ході обшуку правоохоронними органами виявлено будівлю, в якій знаходились дві промислові печі для металургійного виробництва, форми та панелі для відливу готової продукції, великі насипи промислових деталей, труб, банок для подальшої переплавки, а також насипи готових злитків та брикетів.

Наразі проводяться слідчі дії, направлені на встановлення осіб, причетних до злочину, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

За процесуального керівництва Криворізької східної окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом забруднення навколишнього атмосферного повітря на території міста Кривого Рогу (ч. 1 ст. 241 КК України).

Оставить комментарий

avatar
250