Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі парк прикрасили незвичайними фігурами (фото)

У Кривому Розі парк прикрасили незвичайними фігурами (фото)
15 Лип 2021 14:40 | Обласні новини

Кривий Ріг перетворюється, набуваючи нових зон відпочинку. Яскравий, сучасний топіарій стане гарною локацією та розвагою для мешканців та гостей міста. За доручення міського голови у парку Героїв було встановлено топіарий з 14 фігур у вигляді тварин.

«Це наш подарунок маленьким криворіжцям в парку за квітковим годинником! Це для нас пілотний проєкт. Він дасть можливість побачити наскільки готові городяни до нового підходу щодо поліпшення парків. Нові арт-об’єкти, фотозони, місця для сімейного відпочинку — над цим зараз працює моя команда. Сподіваємося, що вандалізм не стане причиною, з якої ми відмовимося від втілення в життя таких ідей», — поділився враженнями мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

Зелені групові фігурки слонів, бегемотів, левів, ведмедів, а також віслюка, бичка, лося доволі реалістичні й для оформлення зони паркового відпочинку — це вдала ландшафтна ідея.

Фігури тварин виготовлені зі штучної трави, всередині спеціальний жорсткий каркас. Для того щоб дотримуватися всіх норм безпеки й звичайно ж щоб уникнути вандалізму фігури додатково забетонують і зміцнять основи фігур.

Оставить комментарий

avatar
250