Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перший туристичний форум відкрився на Дніпропетровщині 

Перший туристичний форум відкрився на Дніпропетровщині 
7 Чер 2019 17:20 | Обласні новини

У Дніпрі стартував перший туристичний форум «Dnipro Region Туризм». На ньому протягом двох днів розмірковуватимуть, як додати регіону привабливості. Розкриватимуть туристичний потенціал області зо два десятки експертів, серед яких – провідні краєзнавці, історики, архітектори, урбаністи, дизайнери. У програмі – дискусії, семінари, презентації. Вхід вільний, долучитися можуть усі охочі.

«Дніпропетровщина – приваблива в туристичному сенсі. На теренах області багато цікавих об’єктів, унікальних знахідок, архітектурних пам’яток. Однак, на жаль, потенціал нашого краю не достатньо розкритий. Навіть місцеві мешканці не знають про всі місця, які варто побачити. Аби розставити туристичні акценти, організували дводенний форум. На цьому комунікаційному майданчику висловити свої думки можуть всі охочі», – наголосила радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

Якщо регіон цікавий у туристичному плані, він вабитиме не тільки туристів, а й інвесторів, переконана вона.

Сьогодні до 20:00 відвідувачів чекають у Музеї українського живопису. Тут науковці, історики, журналісти, екскурсоводи, підприємці, дизайнери розмірковують про історично-культурний спадок області та її брендування.

Оставить комментарий

avatar
250