Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області активізувалися «чорні» лісоруби (фото)

У Дніпропетровській області активізувалися «чорні» лісоруби (фото)
25 Тра 2021 11:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині поліцейські викрили злочинну групу, яка займалась незаконною порубкою лісу. Під час обшуку у них вилучили 100 кубів деревини різних видів, спиляної на території Павлоградського та Васильківського районів області.

В рамках відкритого кримінального провадження одночасно відбулися 9 санкціонованих обшуків на території Дніпропетровської області, а саме в м. Павлограді, с. Булахівка, м. Дніпро та с. Великоолександрівка Васильківського району. В результаті був встановлений 62-річний організатор злочинної групи та чотири його спільники. В ході слідчих дій правоохоронці вилучили близько 100 кубів різних порід дерев, бензопили, каністри з пальним, сім транспортних засобів, за допомогою яких здійснювалось транспортування деревини, документи та «чорну бухгалтерію». Також були встановлені місця незаконної вирубки лісу.

Найближчим часом фігурантам буде повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченому ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Оставить комментарий

avatar
250