Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині реконструювали Музей олімпійської та спортивної слави (фото)

На Дніпропетровщині реконструювали Музей олімпійської та спортивної слави (фото)
23 Кві 2021 13:40 | Обласні новини

Спортсмени Дніпропетровської області, які отримали олімпійські ліцензії, повним ходом готуються до участі в Олімпіаді, яка відбудеться в Токіо цього літа. До цієї події проводиться багато спеціальних заходів. Так, радісною подією стало і відкриття після реконструкції в Нікопольському районі Музею олімпійської та спортивної слави.

На звернення та прохання відділення НОК України в Дніпропетровській області, директора та місцевих активістів, керівництво Червоногригорівської громади Нікопольського району виділило кошти, на які було зроблено реконструкцію Музею олімпійської та спортивної слави на базі Кам’янської школи — навчального закладу, що входить в мережу шкіл олімпійської освіти України.

Замість звичайних навчальних парт тут було встановлено спеціальні шафи-стелажи, де розташувались нові-старі експонати. Також облаштовані місця для футболок, шарфів, вимпелів та рамок-фото відомих олімпійців регіону. В тому числі тих, хто був особисто у гостях цього затишного, але дуже багатого різноманітними експонатами музею.

Оставить комментарий

avatar
250