Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» запускає нові тарифи на газ для населення

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» запускає нові тарифи на газ для населення
21 Кві 2021 17:40 | Обласні новини

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» запропонує споживачам два нові тарифи на газ, які почнуть діяти на постійній основі з 1 травня 2021 року. Ціни на блакитне паливо в рамках нових тарифів будуть відомі вже 25 квітня. Щоб клієнти компаній змогли самостійно обрати найбільш зручний для себе тариф, у ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» надали докладні роз’яснення.

З 1 травня поточного року, з ініціативи Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі будуть автоматично переведені на базовий річний тариф. Для клієнтів «Дніпропетровськгаз Збуту» таким тарифом за замовчуванням стане «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ». Він дозволить споживачам не перейматися стрибками цін і спокійно та надійно використовувати природний газ впродовж 12 місяців. Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» буде діяти з 1 травня 2021 до 30 квітня 2022 року. 

Тариф має для споживачів ряд переваг. По-перше, ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення. По-друге, не потрібно збирати документи і підписувати новий договір. По-третє, передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше. «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» – це тариф для клієнтів, які прагнуть стабільності і хочуть мати страховку від зростання ціни. Їм не потрібно буде щомісяця перевіряти ціни і хвилюватися через біржові котирування в Європі. Ціна природного газу для них не зросте впродовж року.

Оставить комментарий

avatar
250