Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці Кривого Рогу отримають часткову компенсацію на оплату комуналки

Мешканці Кривого Рогу отримають часткову компенсацію на оплату комуналки
15 Кві 2021 11:40 | Обласні новини

У Кривому Розі продовжується системна робота із соціальної підтримки містян. У 2021 році криворіжці мають можливість скористатися частковою компенсацією на оплату послуг тепло — і водопостачання та на оплату комунальних послуг, яка за програмою мера Костянтина Павлова збільшена у два рази і складає 1000 грн.

14 квітня на засіданні виконкому начальник міського департаменту соціальної політики Інеса Благун сказала: «Як і у минулі роки, ця допомога просто необхідна криворіжцям. Не зважаючи на складну економічну ситуацію, суму компенсації було збільшено удвічі і вона складає 1000 грн. За дорученням мера ми організували 46 пунктів прийому заяв на оформлення часткової компенсації у всіх районах міста, прийнято більше 130 тисяч заяв. У квітні вже 14450 криворіжців отримають часткову компенсацію. Вимоги не змінились і прийом заяв триватиме, як і у минулі роки, до грудня. Встигнуть всі».

Компенсація проводиться не готівкою, а перераховується на рахунок підприємства-постачальника послуг за тепло або за воду на погашення боргів або в рахунок подальшої оплати. У квітні з міського бюджету буде перераховано КП «Криворіжтепломережа» 6 795,0 тис грн, АТ «Криворізька теплоцентраль» — 4008,5 тис грн, КП «Кривбасводоканал» — 3 049,0 тис грн та управителям, ОСББ, ЖБК й іншим – 597,5 тис грн.

Оставить комментарий

avatar
250