Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Боротьба з «русским миром», популізмом та розвиток децентралізації – новообраний голова Криворізької райради від «ЄС» Віктор Мудрий про пріоритети в роботі

Боротьба з «русским миром», популізмом та розвиток децентралізації – новообраний голова Криворізької райради від «ЄС» Віктор Мудрий про пріоритети в роботі
30 Бер 2021 17:40 | Обласні новини

Головою Криворізької районної ради обрали представника «Європейської Солідарності» Віктора Мудрого. За нього проголосували 34 з 60 присутніх представників депутатського корпусу від всіх політичних сил, які представлені в раді. Про це стало відомо під час пленарного засідання райради.

Крім цього, зусиллями «Європейської Солідарності» в Криворізькій райраді не допустили приходу до влади проросійських сил і розблокували роботу органу місцевого самоврядування, який не міг працювати після місцевих виборів 2020 року.

Новообраний голова ради Віктор Мудрий підкреслив, що захист інтересів України і реформи децентралізації його головні пріоритети на посаді.

«Обрання мене головою Криворізької районної ради для мене є важливим кроком у захисті місцевого самоврядування і української державності. Разом з командою ми не допустили проросійські сили і будемо боротися з представниками «русского мира». Також важливим для мене є забезпечити ефективну реалізацію на практиці реформи децентралізації, яка була ініційована п’ятим Президентом України Петром Порошенком, а не так як її зараз «реалізовують» «Слуги», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250