Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині чотирилапий герой допоміг правоохоронцям

На Дніпропетровщині чотирилапий герой допоміг правоохоронцям
26 Бер 2021 14:40 | Обласні новини

У Кам`янському, що на Дніпропетровщині, чотирилапий помічник на ім’я Кольт допоміг правоохоронцям затримати гаражних крадіїв. Поживою злодіїв стали електричний двигун до токарного станку та коробка перемикання передач до автомобіля.

24 березня до поліції звернувся 26-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку з гаража. Поліцейські встановили, що ввечері 23 березня заявник навідувався до свого гаражу, а вранці виявив пошкоджений замок на воротах. Як з’ясувалося, вночі невідомі викрали з приміщення електричний двигун до токарного станку та коробку переключення передач до автомобіля.

До пошуку викраденого залучили інспектора — кінолога з собакою Кольт. Чотирилапий помічник узяв слід і привів правоохоронців до викрадених речей. Ретельно відпрацювавши територію та провівши ряд пошукових заходів оперативники відділення поліції № 2 Кам’янського РУП (Південне) встановили особи підозрюваних і оперативно їх затримали. Крадіями виявилися двоє місцевих жителів – 27 та 31 років. Один із чоловіків вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнового виду злочинів.

Оставить комментарий

avatar
250