Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили організовану злочинну групу (фото)

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили організовану злочинну групу (фото)
19 Бер 2021 11:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили організовану злочинну групу, члени якої підозрюються у незаконній вирубці дерев на суму 2,6 млн гривень. У 2020 році Національна поліція України виявила майже 4 500 кримінальних правопорушень проти довкілля, а за два місяці цього року вже зареєстровано понад 800 таких злочинів.

Одним з таких фактів стало документування злочинної групи, яка діяла на території Нікопольського району Дніпропетровської області. Як встановили правоохоронці, 37-річний лідер злочинної групи залучив до її складу єгеря місцевого мисливсько-рибальського господарства та ще чотирьох місцевих жителів.

Використовуючи свою посаду, єгер надавав організатору інформацію про місця розташування лісових ділянок, де можливо непримітно зрізати дерева. За допомогою бензопил учасники групи вирізали дерева дубу та акації, які росли у полезахисній смузі. Потім вантажними автомобілями вивозили їх на територію промислових баз. Своїми діями вони завдали державі матеріальну шкоду на суму майже 2,6 млн гривень.

Оставить комментарий

avatar
250