Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили дитячу порностудію (фото)

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили дитячу порностудію (фото)
16 Бер 2021 12:40 | Обласні новини

У Кривому Розі Дніпропетровської області правоохоронці викрили жінку та двох чоловіків, які займалися розповсюдженням дитячої порнографії через Інтернет.

Поліцейські встановили, що зловмисники з вересня минулого року завантажували із власної комп’ютерної техніки в мережу Інтернет відео порнографічного характеру, зокрема з елементами дитячої порнографії.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчими Криворізького районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури № 2 м. Кривого Рогу провели три санкціоновані обшуки. За місцями мешкання фігурантів було вилучено чотири ноутбуки, два планшети, п’ять флеш-накопичувачів, вінчестер та системний блок.

Все вилучене направлено для проведення комплексної експертизи, після отримання результатів буде вирішено питання про вручення повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 301(Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. За дане діяння передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Оставить комментарий

avatar
250