Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Основний міст на трасі до Дніпра будують з випередженням на 1 місяць (фото)

Основний міст на трасі до Дніпра будують з випередженням на 1 місяць (фото)
11 Бер 2021 12:40 | Обласні новини

Мостове будівництво на автотрасі Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка у рамках програми президента «Велике будівництво» триває з випередженням графіка. Йдеться, зокрема, про основний об’єкт мостового будівництва на цій дорозі — міст через канал «Дніпро-Донбас» на км 28+132, повідомляється на Facebook-сторінці «Великого будівництва».

Як зазначається, ця переправа є вкрай важливою ланкою проєкту будівництва автошляху. Завершення її спорудження дозволить поєднати частини лінійної ділянки нової дороги км 26+600 – км 28+600 та забезпечити безперешкодну доставку матеріалів для будівництва траси до межі Дніпропетровської області.

«Роботи зі спорудження мосту тривають у режимі 24/7. Будівництво без зупинок упродовж зими дозволило виконати більшість запланованого із випередженням графіка на 1 місяць», — йдеться у повідомленні.

Спорудження моста розпочалося у серпні 2020 року. Там уже влаштовано залізобетонну монолітну плиту проїжджої частини, монолітні тротуари. Наразі тривають роботи з відсипання земляного полотна на ділянках підходів до моста, укріплення берегів каналу.

Оставить комментарий

avatar
250