Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили злочинну групу (фото, відео)

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили злочинну групу (фото, відео)
4 Бер 2021 11:40 | Обласні новини

Правоохоронці викрили злочинну групу, члени якої організували збут наркотиків та психотропів на території Дніпропетровської області. Своїм клієнтам зловмисники пропонували канабіс та метамфетамін, які виготовляли у власних нарколабораторіях. Щоденний прибуток від такої діяльності складав близько 20 тисяч гривень. За вчинене фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Організував незаконний бізнес 38-річний мешканець Дніпра. Саме у його гаражному приміщенні було обладнано лабораторію з виготовлення психотропної речовини — метамфетамін. Його спільниками були четверо збувачів — троє чоловіків та жінка, віком від 30-ти до 47-ми років. Вони розповсюджували готову «продукцію» і канабіс мешканцям міста та області під час особистих зустрічей. Крім того, організатор збував заборонені речовини через дві власні Інтернет-крамниці.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України спільно зі слідчими Дніпропетровщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури та за силової підтримки полку поліції особливого призначення провели ряд санкціонованих обшуків у квартирах та гаражному приміщенні фігурантів.

Оставить комментарий

avatar
250