Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Які наслідки ДТП на Дніпропетровщині ? Що сталося з дітьми під час ДТП ?

Які наслідки ДТП на Дніпропетровщині ? Що сталося з дітьми під час ДТП ?
29 Тра 2019 15:07 | Обласні новини

Нагадаємо , На Дніпропетровщині відбулося ДТП яке сталося 28 травня о 17:00 . В мікроавтобусі перебувало 16 школярів. П’ятнадцять із них вже вдома.
Всі діти пройшли медичний огляд ,були оглянуті травматологом та нейрохірургом. Нічого серйозного не було виявлено. Крім трьох дітей у яких перелом руки, ключиці та стопи та одного хлопчика Данила який досі залишається у лікарні під наглядом лікарів. Тому що , хлопчик,6 років ,отримав травму голови і зламану руку.

“Я сидел возле водителя и увидел фуру перед собой. Мы ее хотели обгонять, а она тоже повернула влево. И мы врезались. А потом я потерял сознание”, – розповідає потерпілий Данил.

Наразі обидва автомобілі вилучені та знаходяться на майданчику тимчасового перебування транспортних засобів. З метою встановлення всіх причин ДТП призначено автотехнічні, трасологічні експертизи та експертиза технічного стану транспортних засобів. Обидва водії вже пройшли тест на Драгер. Вони обидва на момент ДТП були тверезі. Зараз справа перебуває на розгляді слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. Поліція працює з водіями.

Інформацію наш Нікопольський Інформаційний Портал дізнався від відділу Національної поліції Дніпропетровської області.

Автор: Лебедева Ульяна.

Оставить комментарий

avatar
250