Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрали автівку і підпалили її салон

На Дніпропетровщині викрали автівку і підпалили її салон
21 Січ 2021 18:40 | Обласні новини

У Марганці поліцейські повернули власнику викрадену автівку. Викравши автомобіль із гаражу знайомого 17-річний підліток катався на ньому всю ніч, а потім підпалив салон. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

26 грудня до поліції звернувся житель міста Марганець та повідомив, що виявив відсутність свого автомобіля «Daewoo». Автівку чоловік напередодні залишив у гаражі, який розташований на території домоволодіння.

Проведеними розшуковими заходами поліцейські виявили викрадений транспортний засіб зі слідами підпалу на одній із вулиць міста. Як з’ясувалося, до скоєння злочину причетний підліток, який напередодні був у потерпілого вдома. Хлопець зачекав, коли господар засне, потім заволодів його телефоном і ключами від автівки. Викравши транспортний засіб він катався на ньому по місту до четвертої години ранку. Після того як застряг в ґрунті, хлопець заволодів магнітолою та підпалив салон.

19 січня слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою підлітку оголошено підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами), ч. 1, 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Оставить комментарий

avatar
250