Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як змінити газопостачальну компанію: найрозповсюдженіші питання споживачів

Як змінити газопостачальну компанію: найрозповсюдженіші питання споживачів
21 Січ 2021 17:40 | Обласні новини

Хто має право змінити постачальника газу? Чи потрібна для цього нова труба? Як оформити контракт швидко та без зайвих зусиль? На розповсюджені питання мешканців Дніпропетровщини відповіли в управлінні паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації.

«Обрати для себе найвигідніші умови та змінити постачальника газу можуть всі мешканці Дніпропетровщини. Та більшість й досі не скористалася цим правом. Хтось не знає про переваги такого рішення, хтось думає, що доведеться обійти безліч інстанцій. Насправді ж процес спрощений, вимагає мінімуму документів. А змінити компанію можна прямо з дому – в режимі онлайн. Відтак розвіюємо міфи та відповідаємо на розповсюджені питання споживачів», – наголосили в управлінні.

Хто має право змінити компанію-постачальника газу?

З 1 серпня 2020 року в Україні працює ринок газу. Ціну за кубометр формує кожна компанія-постачальник – а їх в Україні майже 50. Обрати найвигідніші для себе умови вільно може кожен українець. Це стосується і мешканців приватних будинків, і квартир. Уряд спростив цю процедуру. Потрібна тільки заявка та мінімальний пакет документів.

Оставить комментарий

avatar
250