Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині стався тяжкий злочин

На Дніпропетровщині стався тяжкий злочин
18 Січ 2021 18:40 | Обласні новини

У Кривому Розі у ході сварки чоловік руками та ногами наніс потерпілому тілесні ушкодження, від яких він помер на місці події. Як встановили правоохоронці, 16 січня знаходячись у 34-річного потерпілого в гостях по вул. Адмірала Головко, зловмисник спільно зі своїм знайомим розпивали спиртні напої. Під час розмови між ними виник конфлікт, в ході якого 27-річний чоловік спричинив потерпілому численні тілесні ушкодження, від яких останній помер. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець. Наразі його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вказаним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Оставить комментарий

avatar
250