Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині чоловік здійснив рекордну кількість крадіжок

На Дніпропетровщині чоловік здійснив рекордну кількість крадіжок
18 Січ 2021 16:40 | Обласні новини

Поліцейські затримали чоловіка, причетного до понад 20 крадіжок у м. Нікополі. Чоловіка затримали під час скоєння чергового злочину. Поліцейські встановили, що він обґрунтовано підозрюється у ще 23-х фактах крадіжок з осель місцевих жителів. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

17 січня вночі до Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки по вул. Героїв Чорнобиля про те, що у сусідній квартирі, де відсутні господарі, чути шум.

Працівники групи реагування патрульної поліції оперативно виїхали на виклик та виявили у квартирі крадія. Він розібрав цегляну стіну у сараї, заволодів конвектором та електроінструментом, а потім через вікно заліз до квартири на першому поверсі. Там його і затримали працівники поліції.

Чоловіка доставили до Нікопольського відділу поліції, після чого затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі поліцейські повернули власникам. Як стало відомо, зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Оставить комментарий

avatar
250