Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині сталася серйозна аварія (Фото)

На Дніпропетровщині сталася серйозна аварія  (Фото)
23 Вер 2020 15:40 | Обласні новини

23-го вересня о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Польова та Першотравнева селища Іванівка Петриківського району, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика.  За викликом одразу направлено чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля «Renault» та транспортного засобу «ВАЗ-2106». За попередньою інформацією водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажівкою.

На момент зіткнення у легковику перебувало троє людей. Пасажирку 2000 року народження госпіталізовано працівниками швидкої медичної допомоги до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги. Також в салоні перебував хлопчик, орієнтовно 2-х рочків, якого було госпіталізовано до Петриківської районної лікарні з діагнозом – відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, кома 2-3 ступеня (стан тяжкий).

Оставить комментарий

avatar
250