Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині рятувальники показали свої професійні здібності (Фото)

На Дніпропетровщині рятувальники показали свої професійні здібності (Фото)
23 Вер 2020 11:40 | Обласні новини

У Дніпрі на базі пожежної частини №3 визначали найкращого пожежного-рятувальника області. Змагання проводили за міжнародним форматом «firefighter combat challenger». Учасники мали проявити витривалість, силу, швидкість. Повідомляють у Дніпропетровській облдержадміністрації.

Фахівці Служби порятунку «101» з’ясовували, хто вправніший на новій навчально-тренувальній вежі. Участь взяли збірні команди підрозділів Дніпровської, Криворізької, Кам’янської, Західно-Донбаської та Нікопольської оперативних зон. До кожної команди увійшло 5 спортсменів – 3 чоловіка та 2 жінки.

«З кожним роком наша служба з надзвичайних ситуацій стає потужнішою та професійнішою, – відмітив начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Кульбач. – Сьогодні на честь професійного свята проводимо обласні змагання серед пожежних-рятувальників. Троє учасників встановили рекорди та виконали нормативи майстра спорту».

Змагання включали три види вправ: індивідуальний забіг, тандем та командна естафета. Під мелодійні звуки акордеону учасники піднімалися на вишку, висотою з чотириповерховий будинок. Не з пустими руками, а зі спеціальною 19-кілограмовою каткою та у спорядженні, вагою 20 кг. А ще «допомагали» 70-кілограмовому манекену.

Оставить комментарий

avatar
250