Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині оголосили про обмеження руху

На Дніпропетровщині оголосили про обмеження руху
17 Тра 2019 11:30 | Обласні новини

Служба автодоріг у Дніпропетровській області є балансоутримувачем автомобільних доріг загального користування державного значення і несе відповідальність за їх експлуатаційний стан.
Тому, з метою збереження дорожнього покриття в період спекотних температур на виконання вимог Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» та Окремим дорученням Укравтодору від 26.04.2019 р. № 82-ОД Службою автодоріг прийняте рішення про введення відповідних обмежень для великовагового автотранспорту на ділянках автомобільних доріг державного значення з підвищеною інтенсивністю шляхом встановлення відповідних комплектів заборонних дорожніх знаків.
⚠️?Здійснюються заходи для введення обмежень з 01.06.2019 року, а саме:
✅заборона руху великовагових транспортних засобів по автодорогах загального користування державного значення, фактична маса яких перевищує 24 т, або навантаження на вісь більше ніж 7 т при температурі повітря більше ніж+28С в період доби з 8.00 до 23.00;
✅про введення цих обмежень проінформовані Служби автодоріг у суміжних областях: Полтавська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Харківська, Донецька та Кіровоградська;
✅визначені місця для відстою великовагового автотранспорту на період дії обмеження руху: всього 30 об‘єктів. Безпосередньо в місцях розташування цих майданчиків для відстою передбачено розташування об‘єктів придорожнього сервісу.
ℹ️Додаткова інформація про ділянки з введеними обмеженнями і місцями для відстою розміщена на нашому сайті та на мережі автодоріг у вигляді інформаційних панно та на електронних табло.
http://new.dp.ukravtodor.gov.ua/…/obmezhennia_v_rusi_velyko…

Бажаємо всім учасникам дорожнього руху безаварійних, безпечних та комфортних поїздок і пересувань.

Оставить комментарий

avatar
250