Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Абітурієнти Дніпропетровщини можуть створити е-кабінет вступника (КОРИСНО)

Джерело: ДніпроОДА

Абітурієнти Дніпропетровщини можуть створити е-кабінет вступника (КОРИСНО)
6 Сер 2020 10:37 | Обласні новини

Українські виші почали прийом заяв від вступників. Абітурієнти можуть подати документи в електронному вигляді. Для цього необхідно створити власний е-кабінет. Дедлайн – 22 серпня. Про це розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.

«Електронна форма подачі документів до вишів діє вже кілька років. Це зручно і для вступників, яким не треба тепер стояти у чергах, і для самих вишів, – зазначили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА. – Все, що треба мати для створення е-кабінету, – гаджет із доступом до Інтернету. Можна звернутися і до приймальної комісії закладу. Там допоможуть оформити е-заяву».

Створити електронний кабінет слід на сайті. Реєстрація вже розпочалася і триватиме до 22 серпня включно.

«Тепер е-кабінети можуть створювати і пільговики. Раніше у них приймали заяви виключно у паперовій формі, – додали в департаменті. – Для того, щоб у кабінеті відобразилася відповідна пільга, абітурієнт має звернутися до державного чи комунального вишу і надати оригінали паспорта, атестата та документа, що підтверджує право на пільги при вступі».

В Україні вже стартував прийом заяв на вступ до магістратури. Для майбутніх бакалаврів він розпочнеться 13 серпня. Триватиме – до 22 серпня.

Оставить комментарий

avatar
250