Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині затримали трьох грабіжників

На Дніпропетровщині затримали трьох грабіжників
5 Сер 2020 09:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали трьох грабіжників. Злочини сталися у містах Новомосковську, Павлограді та смт Петриківка. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

1 серпня у м. Новомосковську зловмисник намагався викрасти з магазину продукти харчування та горілку. Чоловік вибіг із магазину, а коли працівники охорони побігли його наздоганяти, почав кидати у них камінням. Охоронці викликали поліцію. Поліцейські встановили особу зловмисника — ним виявився 26-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Цього ж дня двоє невідомих чоловіків через балкон забралися до квартири по вул. Верстатобудівників міста Павлограда. На очах у 43-річного власника, вони почали виносити з приміщення телевізор. Крик про допомогу почув сусід потерпілого, який наздогнав одного із зловмисників та утримував його до приїзду правоохоронців. Поліцейські Павлоградського відділу поліції та прокуратури затримали зловмисника — ним виявився 29-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та вручено повідомлення про підозру. Особа другого грабіженика встановлена, з ним проводяться слідчі дії.

Оставить комментарий

avatar
250