Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині капітально ремонтують 14,5 км траси Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв

Джерело: ДніпроОДА

На Дніпропетровщині капітально ремонтують 14,5 км траси Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв
4 Сер 2020 11:49 | Обласні новини

На Дніпропетровщині у розпалі ремонт дороги національного значення, яка сполучає Дніпропетровську та Миколаївську області. Нині роботи тривають на ділянці у понад 14,5 км від Кривого Рогу до межі з Миколаївщиною. Об’єкт входить до загальнодержавного проєкту «Велике будівництво». Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Наша ціль на цей рік – привести до ладу понад 100 км автошляхів місцевого значення. Крім цього у регіоні ремонтуються магістралі національного значення, – зазначив очільник регіону Олександр Бондаренко. – За програмою Президента України «Велике будівництво» оновлюють ділянку траси Н-11».

Дорожники одночасно працюють на різних ділянках дороги. Вони знімають старе покриття та улаштовують вирівнюючий шар  із чорного щебню та асфальтобетону. А ще проріджують чагарники на узбіччях аби розширити проїжджу частину.  

Рух в місцях проведення робіт здійснюється в реверсному режимі. Водіїв просять  буди уважними – дотримуватись швидкісного режиму та звертати увагу на попереджувальні знаки.

Оставить комментарий

avatar
250