Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Область профінансувала покупку перших 10 квартир для АТОвців з Кривого Рогу

Джерело: ДніпроОДА

Область профінансувала покупку перших 10 квартир для АТОвців з Кривого Рогу
4 Сер 2020 10:46 | Обласні новини

Цьогоріч на Дніпропетровщині обласним коштом закуповують житло для АТОвців.  Вже профінансували покупку перших 10 квартир. Загалом завдяки субвенції власні оселі зможуть придбати близько 70 бійців із Кривого Рогу. Про це розповів голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Цьогоріч в обласному бюджеті передбачили фінансування на придбання 70 квартир для родин АТОвців. Вже перерахували до міського бюджету Кривого Рогу кошти, яких вистачить на покупку перших 10 квартир. Зараз хлопці підбирають собі майбутні оселі. Після оформлення договору купівлі-продажу житло повністю перейде в їхню власність», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Грошові компенсації від області на придбання житла позачергово отримують учасники бойових дій з інвалідністю ІІІ групи. Першочергово – бійці з пораненнями, контузіями або захворюваннями, що настали під час участі в АТО/ООС.

Нині пошуком майбутньої оселі для себе та трирічного синочка Макарчика заклопотаний АТОвець із Кривого Рогу Євген Михайлюк. Він не навтішається гарною новиною. Каже, щомісяця на оренду житла витрачав майже всю пенсію з інвалідності.

«Досі у шоці. Не можу повірити у диво. Кошти вже на рахунку, а мені дали можливість обрати житло на власний смак. Це супер! Дякую нашому очільнику області. Він пообіцяв допомогти нам – і зробив це», – сказав Євген Михайлюк.

Оставить комментарий

avatar
250