Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці Дніпропетровщини можуть обрати розумні прилади на сайті YASNO

Мешканці Дніпропетровщини можуть обрати розумні прилади на сайті YASNO
31 Лип 2020 18:40 | Обласні новини

Сучасні кондиціонери, бойлери та електрообігрівачі тепер можна замовити у свого постачальника електроенергії. Обрати розумні прилади, що створять комфорт в оселі та зекономлять витрати на електроенергію, жителі Дніпропетровської області можуть на сайті YASNO.

Відтепер у постачальника електроенергії та енергоефективних рішень YASNO можна замовити:

Уся техніка має офіційну гарантію від виробника та доступна для замовлення у декілька кліків на сайті YASNO, в тому числі у розстрочку або в кредит. На вибір клієнта доставка може бути виконана адресно додому або безкоштовно на поштове відділення. Спеціалісти постачальника допоможуть підібрати саме ту модель, з якою кожна родини зможе заощаджувати свої витрати на електроенергію та забезпечити комфорт.

«Для YASNO важливо не лише надавати якісний сервіс з електропостачання, а й допомагати клієнтам бути енергоефективними. Для цього важливою умовою є використання ощадливих побутових приладів. Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам виключно безпечну та ощадливу кліматичну техніку, з якою можна оптимізувати енергоспоживання в оселі, зберігаючи електроенергію та кошти», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Оставить комментарий

avatar
250