Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині запускають соціальний транспорт

На Дніпропетровщині запускають соціальний транспорт
28 Лип 2020 17:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині у Юр’ївській ОТГ запустили соціальний автобус для людей пільгових категорій. Ним безкоштовно можуть користуватися пенсіонери, люди з інвалідністю, чорнобильці, багатодітні та малозабезпечені родини. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Юр’ївська громада подбала про пільговий транспорт для людей. Мешканцям надали 28-місний автобус. Він вже курсує між найвіддаленішими селами та центром на відстань аж 40 км. Люди можуть зручно дістатися лікарні, пенсійного фонду, банку. За проїзний – спеціальний талон, який видають у Центрі надання соціальних послуг на старостинському окрузі», – зазначили у департаменті.

Автобус курсує двічі на тиждень. Зокрема, по вівторках він доставляє до райцентру й назад мешканців Тернів, Чорноглазово, Чернявщини, Преображенки, Новомосковського, Олексіївки, Сокільського, Новочорноглазівського, Федорівки. У четвер мають змогу скористатися транспортом жителі Кіндратівки, Василівки, Жемчужного, Новогригорівки та Бразолово.

Оставить комментарий

avatar
250