Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровчани зібрали врожай нагород чемпіонату України (Фото)

Покровчани зібрали врожай нагород чемпіонату України (Фото)
27 Лип 2020 20:40 | Обласні новини

Минулого тижня в Одесі завершився Чемпіонат України з таїландського боксу серед дітей, юніорів та дорослих. Після послаблення карантинних обмежень це був перший турнір такого високого рівня. Загалом боротися за медалі до Одеси приїхало близько 350 спортсменів з усіх регіонів України. Серед них і вихованці відділення таїландського боксу Покровської міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Турніри такого рівня збирають дійсно найкращих бійців, тож боротьба була серйозною. За словами наставника наших спортсменів Ігоря Мациборка, усі вони продемонстрували високий рівень підготовки, показали хороші поєдинки. Особливо успішно виступили вихованці тренера Олега Мовчана, які інтенсивно готувалися до чемпіонату.

Загалом в активі покровчан на цих змаганнях 9 нагород. Золоті медалі для команди завоювали Владислав Куліш, Анатолій Марінеско, Микита Постельняк, Микита Захарченко, Дмитро Шелесько, Анастасія Блискун і Даша Сємак. Срібло вибороли Денис Папка та Олександр Суховільский.

Оставить комментарий

avatar
250