Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Музей історії Кам’янського отримав міжнародний грант

Музей історії Кам’янського отримав міжнародний грант
27 Лип 2020 19:40 | Обласні новини

Музей історії міста Кам’янське отримав грант від міжнародної неурядової організації House of Europe, що спонсорується Європейським Союзом та європейськими некомерційними організаціями, у рамках програми інфраструктурних грантів у відповідь на пандемію COVID-19. На конкурс була подана 1101 заявка від різних культурних закладів України. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Музей історії Кам’янського став одним з 35 переможців конкурсу і одним з чотирьох музеїв, яким вдалося отримати інфраструктурні гранти (Чернігівський обласний художній музей, Музей «Територія терору» в м. Львів і Національний музей історії України).

На конкурс Музей історії міста Кам’янське висунув проєкт віртуального туру «Кам’янське. Минуле та сучасне» по експозиції музею, який буде розповідати про історію нашого краю від палеоліту до сьогодення. Грантові кошти будуть використані для реалізації даного проекту, закупівлі всього необхідного обладнання та програмного забезпечення з метою спілкування зі своєю аудиторією онлайн.

Оставить комментарий

avatar
250