Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині нетверезий чоловік пошкодив чужий автомобіль

На Дніпропетровщині нетверезий чоловік пошкодив чужий автомобіль
23 Лип 2020 16:40 | Обласні новини

За пошкодження автомобіля у м. Павлограді поліція затримала 32-річного порушника. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік розбив скло в автомобілі «Daewoo Lanos». Повідомляють в ГУ Нп України у Дніпропетровській області.

Як встановили поліцейські, 22 липня неподалік автостанції м. Павлограда невідомий став вимагати від власника автомобіля підвезти його за маршрутом. Почувши відмову, почав провокувати конфлікт з водієм, розбив скло в автомобілі та втік. Потерпілий детально описав прикмети зловмисника. Вже за кілька годин поліцейські сектору реагування патрульної поліції Павлограда затримали нападника неподалік від місця злочину. Під час затримання правопорушник знаходився з явними ознаками сп’яніння, але від проходження медичного огляду відмовився. Особу правопорушника встановлено — ним виявився 32-річний житель Павлограда. Чоловіка доставили до відділення поліції для встановлення всіх обставин злочину.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до чотирьох років. Триває досудове слідство.

Оставить комментарий

avatar
250