Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині через конфлікт чоловік вирішив підпалити будівлю (Фото)

На Дніпропетровщині через конфлікт чоловік вирішив підпалити будівлю (Фото)
22 Лип 2020 09:40 | Обласні новини

Поліцейські Павлограда затримали чоловіка, який через конфлікт підпалив будівлю. Під час затримання зловмисник перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння – рівень алкоголю в його крові становив 1,73 проміле. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

20 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Сонцева у с. Вербки на території домоволодіння горить господарська будівля. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що між гостем та 45-річною господаркою виник конфлікт, під час якого чоловік підпалив будівлю.

Проведеними заходами дільничні офіцери поліції затримали злочинця. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець. Слід зазначити, що чоловік вже є фігурантом декількох кримінальних проваджень, у яких на даний проводиться досудове розслідування.

Наразі призначено відповідні експертизи. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Оставить комментарий

avatar
250