Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині пройшов традиційний кубок «Енергія молодості»

На Дніпропетровщині пройшов традиційний кубок «Енергія молодості»
21 Лип 2020 20:40 | Обласні новини

19 липня у Кам’янському  Дніпропетровської області  на волейбольному та футбольному майданчиках пляжної зони лівобережного дренажного каналу пройшов традиційний кубок «Енергія молодості» присвячений Дню працівників металургійної і гірничодобувної промисловості. Повідомляють у прес-службі міської ради.

У футбольному турнірі змагались вісім команд. Символічним був матч між молодіжною радою та молоддю ПАТ «ДМК», які активно підтримують спортивний рух в Кам’янському Після чотирьох годин запеклої боротьби визначились переможець та призери турніру. Перше місце виборола команда «Металург», друге посіла команда «Лідер», третє — «Южкокс».

Волейбольний турнір, в якому змагалися 20 команд, розділених на чотири категорії, зайняв набагато більше часу. Перед його стартом було вручено нагороду Петру Васильовичу Гричуку, людині, яка протягом 40 років не лише виступає організатором волейбольних змагань, тренує студентів в металургійному коледжі, а й сам активно грає. Ще один ветеран-металург, бригадир доменного цеху Василь Андрійович Чамата на цьому турнірі працював в якості судді.

Оставить комментарий

avatar
250