Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині напали на родину пенсіонерів (Фото)

На Дніпропетровщині напали на родину пенсіонерів (Фото)
30 Чер 2020 18:40 | Обласні новини

За розбійний напад на родину пенсіонерів на Дніпропетровщині поліцейські затримали трьох іноземців. Погрожуючи ножем, чоловіки заволоділи у жителів селища у Криничанському районі грошима, електрообладнанням та автомобілем «ВАЗ». Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Злочин стався в ніч з 26 на 27 червня. Віджавши пластикове вікно, чоловіки залізли до будинку та напали з ножем на 78-річного чоловіка та 81-річну жінку. Потім зв’язали їх та заволоділи грошима, цінними речами та автомобілем потерпілих.

В ході оперативного відпрацювання співробітники кримінальної поліції Дніпропетровської та Кіровоградської областей та ДКР спільно зі спецпризначенцями КОРД встановили та затримали організатора та двох активних членів злочинного угруповання. Ними виявилися 29, 37 та 39- річні чоловіки, які проживали у Кривому Розі.

Правоохоронці встановили, що члени міжрегіонального злочинного угруповання, створеного на етнічній основі, впродовж тривалого часу здійснювали свою злочинну діяльність. На сьогодні встановлена їх причетність до скоєння близько десятка розбійних нападів на території Дніпропетровської, Кіровоградської та інших областей. Жертвами розбійників зазвичай ставали люди похилого віку.

Оставить комментарий

avatar
250