Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі з авто викрадали цінні речі (Фото)

У Кривому Розі з авто викрадали цінні речі (Фото)
30 Чер 2020 17:40 | Обласні новини

У Кривому Розі, розбивши вікно чоловіки викрадали із салону автомобілів магнітофони, акумулятори, інструменти та інше майно автовласників. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

У ніч на 26 червня до поліції надійшло повідомлення, про крадіжку автомагнітоли із автомобіля «Тоyota», розташованого по вулиці Олександра Поля у Центрально-Міському районі. За вчинення злочину працівники Криворізького відділу поліції оперативно затримали 31-річного місцевого мешканця, у якого вилучили викрадене.

Аналогічні пригоди сталися цього ж дня у Металургійному та Покровському районах міста. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали крадіїв. Ними виявилися 20 та 32- річні місцеві мешканці. Викрадене майно: електронасос, колеса, магнітофон, динаміки, акумулятор та документи поліцейські вилучили.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Наразі чоловіки перевіряються на причетність до інших злочинів на території міста.

Оставить комментарий

avatar
250