Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині під час пожежі жінка та молода дівчина отримали опіки

На Дніпропетровщині під час пожежі жінка та молода дівчина отримали опіки
26 Чер 2020 09:40 | Обласні новини

25 червня о 19:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку, розташованому на вулиці Весняній садового товариства «Веселка», що у селищі Курилівка Петриківського району. За вказаною адресою направлено відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло всередині двоповерхового будинку. Вогнем пошкоджено домашні речі, стіни та стелю на кухні. Займання локалізовано о 19:47 та ліквідовано о 20:03.

На пожежі постраждала власниця домоволодіння – жінка, 1972 року народження, та знайома родини – молода дівчина, 2001 року народження. Обидві отримали опіки верхніх кінцівок та обличчя. Проте госпіталізації потребувала лише дівчина. У стані середньої тяжкості постраждалу направили до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги. Власниця домоволодіння відмовилась від госпіталізації. Її фізичний стан медики класифікували як задовільний.

Оставить комментарий

avatar
250