Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині злочинне угруповання нажилося на ремонті доріг

На Дніпропетровщині злочинне угруповання нажилося на ремонті доріг
18 Чер 2020 15:40 | Обласні новини

Прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно учасників організованої злочинної групи, які підозрюються у заволодінні бюджетними коштами, виділеними на ремонт доріг, у сумі понад 1,1 млн грн. Повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області.

За даними слідства, комерційний директор приватного підприємства організував злочинну групу, до складу якої увійшли його дружина – директор вказаного підприємства та інженер технічного нагляду. У 2018 році між Томаківською селищною радою та вказаним підприємством укладено два договори підряду на виконання капітального ремонту доріг в смт. Томаківка. З метою заволодіння бюджетними коштами, діючи згідно розробленого плану, учасники злочинної групи склали та підписали офіційні документи, які містили завідомо неправдиву інформацію щодо фактичного обсягу та вартості виконаних робіт.

Так, за ремонт, який був виконаних з порушенням вимог нормативно-правових актів у галузі будівництва, селищна рада зайво сплатила підряднику понад 1 млн грн.

Оставить комментарий

avatar
250