Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Куди звертатись жителям Дніпра, якщо зникло світло через негоду

Куди звертатись жителям Дніпра, якщо зникло світло через негоду
18 Чер 2020 13:40 | Обласні новини

Грози та пориви вітру на Дніпропетровщині є частою причиною відключення електроенергії – спрацьовує автоматична система захисту ліній електропередачі, можуть бути пошкоджені мережі та інші об’єкти. Електропостачальник YASNO нагадує: у разі таких аварійних ситуацій жителям Дніпропетровщини необхідно звертатися до оператора системи розподілу (ОСР), до електромереж якого підключений будинок.

Часом після раптового відключення світла або при нестабільній напрузі у мережі жителі області помилково направляють звернення електропостачальнику YASNO, який виконує лише такі функції:

Але усі технічні питання електропостачання слід адресувати ОСР, до мереж якого підключений будинок. На Дніпропетровщині це «ДТЕК Дніпровські електромережі», ПрАТ ПЕЕМ «Центральна енергетична компанія», АТ «Укрзалізниця». Їхні функції:

«ОСР та постачальник електроенергії YASNO виконують різні функції. Тому в залежності від питання звертатися необхідно до однієї з компаній», — сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Оставить комментарий

avatar
250