Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині пройшов фестиваль мистецтв «Квітка Присамар’я» (Фото)

На Дніпропетровщині пройшов фестиваль мистецтв «Квітка Присамар’я» (Фото)
28 Тра 2020 12:40 | Обласні новини

Децентралізаційний міжрегіональний фестиваль мистецтв «Квітка Присамар`я» проходив у прямому ефірі на YouTube-каналі Миколаївської об’єднаної громади. Фестиваль організовано за підтримки виконкому Миколаївської сільської ради, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровського регіонального офісу «U- LEAD з Європою» та міжнародних  партнерів з  програми «DOBRE».

Усіх учасників в прямому ефірі привітали голова Миколаївської громади Одоєвцев Віктор Миколайович; начальник управління культури національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Першина Наталія Геннадіївна; директорка Дніпропетровського регіонального офісу «U- LEAD з Європою» Тертишна Олена Анатоліївна; програмний спеціаліст програми «DOBRE» Велегура Євгенія.

23 та 24 травня на YouTube-каналі учасники та вболівальники мали змогу у прямому ефірі спостерігати за проведенням фестивалю, кожен міг підтримати та проголосувати за свого фаворита на Фейсбук-сторінці Миколаївської громади та завоювати перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій». Онлайн голосування проходило протягом 2 конкурсних днів.

Оставить комментарий

avatar
250