Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині підприємство-гігант залишиться без електропостачання

На Дніпропетровщині підприємство-гігант залишиться без електропостачання
8 Тра 2020 10:35 | Обласні новини

8 травня через борги за спожиту електрику буде повністю знеструмлено державне підприємство «Схiдний гiрничо-збагачувальний комбiнат». За вимогою постачальника — ПАТ “Енергетичної Компанії “Барвінок” – будуть відключені усі адміністративні будівлі та промислові потужності підприємства. Зокрема – виробничі майданчики на території Дніпропетровської області та центральний офіс у місті Жовті Води.

Оператор системи розподілу ДТЕК Дніпровські електромережі отримав вимогу від постачальника ПАТ “Енергетична Компанія “Барвінок” і зобов’язаний, згідно вимоги законодавства, задовольнити заявку постачальника в означений термін — 8 травня 2020 року, згідно Закону «Про ринок електричної енергії» і Правил користування роздрібного ринку електроенергії.

Підприємство заздалегідь попереджене про відключення.

ДТЕК Дніпровські електромережі стурбований ситуацією, що склалася, і закликає керівництво підприємства вжити заходів для врегулювання ситуації та не допустити зупинки електропостачання комбіната. Відповідальність за наслідки відключення повністю лягає на керівництво держпідприємства-боржника.

Оставить комментарий

avatar
250