Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В ДніпроОДА знайшли коронавірус – чиновників масово тестують

Джерело: ДнепрОДА

В ДніпроОДА знайшли коронавірус – чиновників масово тестують
8 Тра 2020 09:58 | Обласні новини

В одного із працівників Дніпропетровської облдержадміністрації лабораторно підтвердили нову коронавірусну інфекцію COVID-19. Ще понад 50 контактних осіб чекають результатів ПЛР-тесту, перебуваючи на самоізоляції. Про це інформує пресслужба ОДА.

Як зазначається, наразі більшість співробітників обласної держадміністрації, зокрема, і контактні особи працюють у віддаленому режимі роботи.

“Ця людина вже ізольована. Вона перебуває у легкому стані. Працює вдома і максимальна кількість співробітників облдержадміністрації переведена у віддалений режим роботи”, – сказав очільник ОДА Олександр Бондаренко.

Водночас народний депутат восьмого скликання Андрій Денисенко на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив, що за інформацією, отриманою від двох джерел, одразу 21 особа з керівництва і чиновників ДніпроОДА та облради, включно з її головою Святославом Олійником, захворіли на коронавірус, що офіційно підтверджено даними тестування. Втім, ані підтвердження, ані спростування з офіційних джерел цієї інформації поки не надходило.

Оставить комментарий

avatar
250