Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині шахраї ошукували довірливих громадян (Фото)

На Дніпропетровщині шахраї ошукували довірливих громадян (Фото)
4 Тра 2020 11:35 | Обласні новини

Кіберполіція викрила мережу шахраїв, які ошукали близько 1000 осіб. Використовуючи довірливість громадян, спритники ошукали їх на понад 3,5 мільйона гривень. За такі дії правопорушникам загрожує до восьми років позбавлення волі. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Співробітники кіберполіції спільно зі слідчими провели заходи з виявлення осіб, які використовують пандемією коронавірусу для вчинення шахрайських дій, займаються нелегальною торгівлею засобами індивідуального захисту, медичними виробами та здійснюють протиправну діяльність у кіберпросторі.

Загалом проведено 56 санкціонованих обшуків спільно зі слідчими підрозділами Національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури, у Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській та Чернігівській.

У результаті проведених заходів встановлено, що від злочинної діяльності 40 шахраїв постраждало близько 1000 осіб, яким було завдано шкоду на суму понад 3,5 мільйона гривень.

Оставить комментарий

avatar
250